Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τι είπε ο άνθρωπος!


Ακούσατε τον Σαμαρά στην ΔΕΘ; Χάσαμε την τελευταία ευκαιρία συναίνεσης. Ο Παπανδρέου είναι τελείως μόνος του.

Είχε το θράσος, ο απίστευτος αυτός τύπος να πει πως θα οδηγήσει τους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ στα δικαστήρια για ψεύτικα στατιστικά στοιχεία. Αυτός του οποίου το κόμμα μας έκανε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης με τα αποδεδειγμένα ψεύτικα στοιχεία που έδωσε ο Παπαθανασίου για το έλλειμμα και που υπονόμευσε την Ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας με την ψευτο-απογραφή που έκανε ο Αλογοσκούφης!

Βγαίνουν και από πάνω οι ψεύτες δηλαδή! Επειδή τάχα ο Παπακωνσταντίνου χάλκευσε τα νούμερα, προσθέτοντας τα έξοδα των ΔΕΚΟ στις δαπάνες του κράτους (λες και δεν τα πληρώνει και αυτά το κράτος) με κρυφό σκοπό να πάρει νέα μέτρα (γιατί προφανώς είναι ψυχιατρικά άρρωστος και θέλει να υποφέρουμε) και να μπούμε στο Μνημόνιο (που είχε ψηφιστεί ένα εξάμηνο πριν αλλάξουν τα νούμερα)! Οποία παράνοια!

Δε θέλει η Νέα Δημοκρατία την επιστροφή στη δραχμή, μας είπε, αλλά η... Δαμανάκη! Αυτός που προειδοποίησε δηλαδή για την επερχόμενη Καταστροφή θέλει την δραχμή, ενώ η Νέα Δημοκρατία παύλα Πολιτική Άνοιξη που θα φέρει τη δραχμή με την πρώτη ευκαιρία δεν τη θέλει!

Ο Παπανδρέου είπε συνειδητά ψέματα τότε που υπήρχαν δανεικά λεφτά, αλλά δικαιώματα... υπάρχουν, που θα φέρουν πλούτο, από το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τον κρυπτoνίτη που κρύβεται στο ελληνικό υπέδαφος στα σύνορα με την Ινδία.

Η Ελλάδα είναι υπερδύναμη και δε θα την αφήσουν να καταρρεύσει γιατί βρίσκεται σε στρατηγικής σημασίας θέση και ο Σαμαράς θα συνεχίσει τη στροφή στη Ρωσία που άρχισε ο αλήστου μνήμης Καραμανλής, ο οποίος εγκαινίασε επτά φορές τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη αλλά δεν έβαλε ούτε ένα μέτρο σωλήνες για τον αγωγό, ούτε κατοχύρωσε πόσο αέριο θα περνάει μέσα από αυτόν. Άλλωστε, η Ρωσία που μας παρέπεμψε στο ΔΝΤ είναι φίλη μας, ενώ η Αμερική που πιέζει συνεχώς τους Ευρωπαίους να μας δώσουν λεφτά είναι ύποπτη.

Με τον περίφημο καραμανλικό τρόπο του "τα θετικά υπερτερούν των αρνητικών" που σήμαινε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, δε λέει να μην πληρώσουν το τέλος οι πολίτες αλλά "πως δε θα το πληρώσουν".

Ενώ σαν συνταγή για να βγούμε από την κρίση, δηλαδή το τεράστιο έλλειμμα και χρέος, προτείνει να μειωθούν οι φόροι και να αυξηθούν οι δαπάνες. WTF???

Ο άνθρωπος είναι πραγματικά επικίνδυνος. Αν κερδίσει την εξουσία θα οδηγήσει τη χώρα σε σημείο φτώχειας που είναι πέραν πάσης φαντασίας. Θα ρημάξουμε και θα βγούμε από τον κατάλογο των πολιτισμένων εθνών για ολόκληρες γενιές. Στο χέρι μας είναι να περιθωριοποιήσουμε τις απόψεις Σαμαρά και να διεκδικήσουμε αποτελεσματικές αλλαγές που θα εκσυγχρονίσουν και θα σώσουν το κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: