Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

"Ήρθε η ώρα των καθαρών Ελλήνων"


Θα θυμάστε τον Καραμανλή να φωνάζει πως με τη Νέα Δημοκρατία θα έρθει η ώρα των καθαρών Ελλήνων. Είχε κάνει σημαία του την υποτιθέμενη διαπλοκή του ΠαΣοΚ. Και πολλοί τον πίστεψαν.

Τώρα έφτασε η ώρα του ελέγχου. Για να δούμε, ίσχυαν αυτά που λέγανε τότε; Αυτό πρέπει να το κάνουν αυτοί που τον ψήφισαν, αλλά μιας και οι αποφάσεις του μας επηρέασαν όλους, θα επιχειρήσει το blog να δει τι πραγματικά έγινε.

Λοιπόν, είδατε τις κυβερνήσεις Καραμανλή να αποκαλύπτουν κανένα από τα περίφημα σκάνδαλα του Σημίτη; Όσο είδατε και εσείς τις αποκαλύψεις, άλλο τόσο τις είδε και το blog. Τα τόσα κακά σκάνδαλα διαπλοκής και διαφθοράς του Σημίτη ποτέ δεν βρέθηκαν από εκείνους οι οποίοι τα κατήγγειλαν και είχαν την εξουσία να τα αποκαλύψουν. Μας δούλευαν λοιπόν οι... καθαροί Έλληνες.

Αλλά όχι μόνο μας δούλευαν όσον αφορά στη λάσπη που πέταγαν στη διακυβέρνηση Σημίτη, αλλά με τη δική τους διακυβέρνηση έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Από τα αρχαία χρόνια άλλωστε η αρχή είναι αυτή που δείχνει τον χαρακτήρα του ανδρός.

Τι έδειξε η δική τους διακυβέρνηση; Μία άνευ προηγουμένου καταστρατήγηση των νόμων και των κανόνων λειτουργίας της χώρας. Χρησιμοποίησαν το κράτος σαν να τους ανήκε και έκαναν ό,τι ήθελαν. Ειδικά στο θέμα των διορισμών. Διαβάστε προσεκτικά την έκθεση του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης για αυτά που έγιναν στο Μετρό.

Το τελευταίο εξάμηνο μας έχει αλλάξει τα φώτα το Μετρό, το μόνο μέσο μεταφοράς που ξέραμε πως τόσα χρόνια λειτουργεί αξιόπιστα. Από το καλοκαίρι και μετά όμως, έχει πάψει να λειτουργεί. Με αθλιότητες προσπαθούν να παραπλανήσουν τον κόσμο. Λένε ψέματα, πως τάχα απολύθηκαν υπάλληλοι από το κακό ΠαΣοΚ, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για τους Νεοδημοκράτες που διορίστηκαν χωρίς να χρειάζονται για να κερδίσει ψήφους η Νέα Δημοκρατία, θυσιάζοντας το μέλλον του τόπου, βάζοντας το φαύλο αυτό κόμμα πάνω από τη χώρα. Τις συμβάσεις αυτών δεν ανανέωσε το ΠαΣοΚ. Και τώρα έχουν διαλύσει τη ζωή στην Αθήνα εκβιάζοντας για να πετύχουν την μονιμοποίησή τους.

Διαβάστε το κείμενο προσεκτικά. Δείτε πώς συμπεριφέρθηκαν οι καθαροί Έλληνες. Και παρατηρήστε πως την περίοδο 2007-2009 η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διέλυσε στην κυριολεξία το Μετρό, αυξάνοντας το προσωπικό κατά 50%. Αυτό είναι πολύ ενδεικτικό γιατί το ίδιο έγινε και στο υπόλοιπο δημόσιο. Με αποτέλεσμα να φτάσουμε τώρα να πληρώνουμε 75% του προϋπολογισμού για μισθούς και συντάξεις.

Το πώς η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να διαλύσει ακόμα και το Μετρό είναι χρήσιμο μάθημα για την ελληνική κοινωνία. Την κοινωνία αυτή που εξέθρεψε και επιβράβευσε τη φαυλότητα της Νέας Δημοκρατίας και τον εκτροχιασμό των δημοσιονομικών και τώρα ζητάει ευθύνες από τον Παπανδρέου, τους Αμερικάνους, και τον... Σόρος.

Εύχομαι να κάνουν την αυτοκριτική τους ορισμένοι. Από τις σκέψεις που έκαναν για τον Σημίτη και τον Καραμανλή, μέχρι τον Σουφλιά και τα δεκαοχτάχρονα που διόρισε στο δημόσιο με μόνο προσόν την... καθαριότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: