Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Προς το παρόν, βουλιάζουμε!


Το ότι ο στρατός είναι διαλυμένος το ξέραμε. Ότι αν δεν έχεις μέσο δε σε υπολογίζει κανένας, και αυτό το ξέραμε. Και ότι σχεδόν όλοι όλο και κάποιο μέσο βρίσκουν για να περάσουν καλά ή κάπως καλά κατά τη διάρκεια της θητείας, και αυτό το ξέραμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού όλα αυτά είναι γνωστά, αισθάνομαι προσβεβλημένος από τις φωτογραφίες με τον νεαρό Κασιδόκωστα - Λάτση να παραθερίζει στην Καραϊβική. Από ό,τι φαίνεται αυτή είναι η χώρας μας. Ο Λάτσης να "υπηρετεί" στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΝ, να του δίνεται "επαγγελματική" άδεια και να παραθερίζει στην Καραϊβική, ενώ ο υπουργός του έλεγε πολλά περί αξιοκρατίας όταν έβαζε υποψηφιότητα για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και εν δυνάμει πρωθυπουργός.

Δε θα μεταφέρω τις εικόνες με τον νεαρό να κάνει γουίντ σέρφιν απολαμβάνοντας την παρέα μιας γυμνόστηθης κοπέλας που φαίνεται να το διασκεδάζει. Ούτε τις γραφικές δηλώσεις του πατέρα του νεαρού, ο οποίος τον παρομοιάζει με τους ήρωες του 21. Και είναι και δήμαρχος Βουλιαγμένης. Μα τι άνθρωποι τον ψήφισαν;

Θα διατυπώσω όμως την άποψή μου, πως όσο επιτρέπουμε σε αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν, τόσο το τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε δε θα έχει τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: