Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Πρόσωπα κοινής αποδοχής

Από τη μία η Νέα Δημοκρατία μας έλεγε πως επί Σημίτη μπήκαμε με ψευδή στοιχεία στην ΟΝΕ. Τώρα όμως φαίνεται να συμφωνεί πως ο τότε πρόεδρος της Τραπέζης Ελλάδος, αυτός δηλαδή που θα είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στο μαγείρεμα των στοιχείων, είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός σε αυτή την κρίσιμη περίοδο και αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα ενώσει τους Έλληνες.

Το ίδιο και για τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη. Τότε ήταν δήθεν κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Κοσκωτά. Τώρα, ο "ύποπτος" αυτός άνθρωπος είναι πρόσωπο πέραν πάσης υποψίας και αποτελεί άνθρωπο κοινής αποδοχής.

Και για να τριτώσει το κακό, ο λοιδορούμενος θεσμός του Συνηγόρου του Πολίτη, ένας θεσμός που ανέδειξε τον Διαμαντούρο Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή αλλά και τον Καμίνη Δήμαρχο της Αθήνας, ξαφνικά έγινε επιτυχημένος με τον Διαμαντούρο να προτείνεται για Πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Πότε ορισμένοι θα καταλάβουν πως η Νέα Δημοκρατία μας δουλεύει διαχρονικά, πως υποκρίνεται και πως προσπαθεί να κοροϊδέψει τον κόσμο για να αποσπάσει την ψήφο του ενώ κρυφά αναγνωρίζει το θετικό έργο των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: