Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ουαί υμίν, Φαρισαίοι υποκριτές!

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση από τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης (πλην ΚΚΕ) είναι η απύθμενη υποκρισία τους. Όλοι αυτοί που βρίζανε τον Παπανδρέου και κατήγγειλαν τη συμφωνία και είπαν πως θα την καταψηφίσουν στη Βουλή, βγήκαν έντρομοι στα κανάλια και φώναζαν πως αν καταψηφιστεί θα ρημάξει η χώρα.

Καλώ όλους τους Έλληνες να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό το πράγμα και να πουν "φτάνει πια" στην υποκρισία των πολιτικών τους. Η Μπακογιάννη, ο Καρατζαφέρης, ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Σαμαράς ομολογούν την υποκρισία τους και δηλώνουν τον πανικό τους για ένα ενδεχόμενο ΟΧΙ. Είδατε τον πανικό του Άδωνη για το τι θα συμβεί αν ψηφιστεί το ΟΧΙ και την αγανάκτηση του Βορίδη; Την απόγνωση της Μπακογιάννη που καλούσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ρίξουν την κυβέρνηση για να μη γίνει δημοψήφισμα; Τον ΣΥΡΙΖΑ να φοβάται για τα... χρηματιστήρια; Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πανικόβλητα να λένε τυχοδιώκτη τον Παπανδρέου μπροστά στον κίνδυνο του ΟΧΙ και τον Σαμαρά να υπαινίσσεται πως θα ρίξει την κυβέρνηση; Αλήθεια, άμα μπορούσε τόσο καιρό να την ρίξει, γιατί δεν το έκανε και άφηνε την μία "προδοσία" μετά την άλλη να λαμβάνουν χώρα; Τόση υποκρισία πια;

Και όμως, οι ίδιοι άνθρωποι μας έλεγαν πόσο κακός είναι ο Παπανδρέου και η συμφωνία και πως πρέπει να ψηφίσουν ΟΧΙ για την πατρίδα. Τα ίδια τα πράγματα δείχνουν πως δεν πίστευαν αυτά που έλεγαν, πως προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τη θλίψη του Έλληνα για τη λιτότητα και να σταυρώσουν τον Παπανδρέου που έκανε αυτό που και οι ίδιοι έβλεπαν σαν σωστό για τον τόπο.

Μην ψηφίσετε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ανέντιμοι και ανήθικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: