Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ηλιθιότητας συνέχεια...


Διαβάζω την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον ξυλοδαρμό Χατζηδάκη. Λέει ότι είναι αποτέλεσμα της στάσης του κόμματος ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Μας λένε οι συντάκτες της ανακοίνωσης ότι "κάποιοι" (πάντα αυτό είναι σκοτεινό και μυστηριώδες στις ανακοινώσεις και ποτέ δε μας αποκαλύπτουν ποιοι είναι αυτοί, μάλλον για να μας κρατάνε σε σασπένς!) ενοχλήθηκαν από την "αντίσταση" της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να φέρει "εργασιακό μεσαίωνα" και για αυτό... έδειραν τον Χατζηδάκη.

Προφανώς οι συντάκτες της ανακοίνωσης, δηλαδή ο πρόεδρος του κόμματος και οι επιτελείς του, στερούνται στοιχειώδους αντίληψης της πραγματικότητας. Από αυτά που λένε συνάγω το συμπέρασμα πως το μυαλό τους δεν αρκεί για την ορθή διοίκηση περιπτέρου, πόσο μάλλον μιας χώρας. Πού θα σταματήσει αυτή η ανοησία;

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχουν πολλοί λόγοι που οδηγούν ορισμένους κάφρους σε τέτοιες πράξεις βίας. Τα λεφτά που χάνουνε, η οικονομική δυσπραγία στην οποία ήλθε η χώρα, η αποτυχημένη σας διακυβέρνηση, το νοσηρό κλίμα το οποίο και εσείς θρέψατε για "κάποιους" που κλέβουνε τα λεφτά του λαού... Η λίστα δεν έχει τέλος. Αλλά όχι, κανείς δε θα έδερνε τον Χατζηδάκη επειδή η Νέα Δημοκρατία κάνει ηρωικό αγώνα υπέρ των εργαζομένων. Έλεος πια. Σοβαρευτείτε επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: