Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Η ελπίδα είναι μονόδρομος!



Τα τελευταία χρόνια ο δημόσιος βίος της χώρας κυριαρχείται από σκάνδαλα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, και καμία μεγάλη αλλαγή ή μεταρρύθμιση προς το καλύτερο δε γίνεται στη χώρα λόγω της ανικανότητας και της έλλειψης οράματος των στελεχών της Κυβέρνησης.

Έλλειψη αρχών και έλλειψη οράματος για τον τόπο μας έχουν πάει πολλά χρόνια πίσω και μας εμποδίζουν να αναπτυχθούμε και να προχωρήσουμε δημιουργικά προς το μέλλον.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παπανδρέου εκφράζει με σταθερότητα συγκεκριμένες αρχές και αξίες, παίρνει αποφάσεις με γνώμονα το πολιτικό ήθος και το καλό του τόπου και όχι συγκεκριμένα συμφέροντα και παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο όραμα για το μέλλον του τόπου.

Φαίνεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε να αντιστρέψει το πολιτικό κλίμα, να νικήσει, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, το ΠΑΣΟΚ τη Νέα Δημοκρατία και να καλύψει μια τεράστια διαφορά στα μάτια πολλών ψηφοφόρων.

Του εύχομαι να πείσει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας, να λάβει μια καθαρή εντολή για αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση και να κάνει πράξη το όραμά του, το όραμά μας, για μια Ελλάδα υπερήφανη, μια Ελλάδα που δημιουργεί, μια Ελλάδα - μπροστάρη στις διεθνείς εξελίξεις, μια Ελλάδα που πετυχαίνει στόχους, που συμπεριφέρεται στους πολίτες της με αξιοπρέπεια, που θέτει και τηρεί κανόνες στην κοινωνία.

Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τα κάνουμε αυτά πράξη και πιστεύω πως με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου θα τα κάνουμε.

Δεν πιστεύω στη μοιρολατρία, δεν πιστεύω στην αδράνεια, δεν πιστεύω στην αδυναμία της Ελλάδας. Πιστεύω πως η ελπίδα είναι μονόδρομος, πως μπορούμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και να αλλάξουμε τον τόπο μας, φέρνοντας ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: