Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην Ελλάδα του 2009

Διαβάζω στη zougla.gr την αντίδραση κάποιων ιερέων απέναντι στις πληροφορίες για την εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία.

Από ό,τι φαίνεται, είναι άλλη μια προσπάθεια σκοτεινών δυνάμεων (Διάβολος, Εβραίοι, Μασόνοι, Σημίτης, Αμερικάνοι, Σπηλιωτόπουλος, Ασκητής και λοιποί) να καταστρέψουν τον εκλεκτό λαό του Θεού.

Και αυτά τα γράφουν άνθρωποι από το απομονωμένο.. Μαρούσι. Που να ζούσαμε και στο Ιράν δηλαδή.

Σε κάποιο σημείο λέει και κάτι που μου φάνηκε αστείο, η επιστολή:

Ἄπειρα παραδείγματα ἁγίων γυναικῶν καί ἁγίων ἀνδρῶν τῆς Ἐκκλησίας μας ἐπιβε­βαιώνουν ὅτι εἶναι κατορθωτή ἡ ἐγκράτεια καί ἡ καθαρότητα μέχρι τοῦ γάμου ἤ καί διά βίου παρθενική ζωή.


Σε αυτό έχω να απαντήσω πως άπειρα παραδείγματα αγίων γυναικών και αγίων ανδρών της Εκκλησίας μας επιβεβαιώνουν ότι είναι κατορθωτή η... θαυματουργία. Πού είναι τα δικά σου θαύματα, συγγραφέα της επιστολής;

Τέλος πάντων.

Πραγματικά απορώ που στο 2009 ακόμα συζητάμε για αυτά τα πράγματα και δεν είναι αυτονόητη η διδασκαλία της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ στο δημοτικό είχα τρομερό ενδιαφέρον για το σεξ. (Και όχι, δεν είμαι ούτε μασόνος, ούτε ασκητής!)

Και τα αστεία συνεχίζονται:

Εἶναι δυνατόν μέ τέτοια νοοτροπία αὐτός ὁ ἄνθρωπος καί ἡ σεξοσυνοδεία του νά διαπαιδαγωγήσουν τά παιδιά μας, τά ἑλληνόπουλα, τά βαπτισμένα καί μυρωμένα μέ τά χαρισματικά μυστήρια τῆς Ἁγίας Ὀρθοδοξίας μας;


Είναι δυνατόν να φοβούνται οι πολιτικοί αυτή την νοοτροπία και να μην κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών δια τον φόβο των... Ορθοδόξων; Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η εξάρτηση από την Εκκλησία είναι εξευτελιστική και για τους δύο;

Φαίνεται πως και οι μεν και οι δε προτιμούν την εξουσία από την αξιοπρέπεια.

Εγώ για το έλλειμμα ήθελα να γράψω post, αλλά η... επικαιρότητα μας αναγκάζει να μιλήσουμε για άλλα ζητήματα.

Και για να μη σας αφήσω παραπονεμένους, ας κλείσω με μια ωραία φωτογραφία.


Σημείωση: Μην σκανδαλιστούν οι πιστοί. Δεν πρόκειται για βαπτισμένα και μυρωμένα με τα χαρισματικά μυστήρια της Αγίας Ορθοδοξίας μας ελληνόπουλα, αλλά για αιρετικούς από το εξωτερικό. Και ως γνωστόν, τα μυστήριά τους είναι άκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: